Resultats de la cerca frase exacta: 6

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. arame [ja]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Alga bruna de l'ordre de les laminarials amb forma de filaments fins i negres, molt utilitzada en la cuina japonesa. [...]
2. pica-pica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Àpat consistent en menges variades que es presenten en racions petites i que es va prenent a voluntat sense un ordre establert. [...]
3. morralet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mol·lusc cefalòpode de l'ordre dels decàpodes, de la família dels sipiòlids, de cos curt i rabassut, aletes laterals arrodonides i una coloració vermellosa. [...]
4. eglefí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peix de l'ordre dels gadiformes, de la família dels gàdids, que es caracteritza pel fet de tenir una taca negra al mig de cada costat. [...]
5. petxina variada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mol·lusc de l'ordre dels filibranquis i de la família dels pectínids, amb dues valves convexes, dibuixos groguencs a la closca i les dues orelles de la xarnera desiguals. [...]
6. flammulina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bolet de soca de l'ordre de les tricolomatals, de cama vellutada i barret viscós, present a la tardor, objecte d'un important conreu i comerç per a les cuines orientals. [...]